Een werkelijk uniek product, te verkrijgen bij Smappy! Oja, uniek? Houten speelgoed? Dat is toch niet uniek? Waarom is dit dan wel uniek? We horen het u denken. We zullen het u vertellen!

WizzWizz Boogy Smappy Heiloo Ten eerste
Het speelgoed van WizzWizz wordt gemaakt bij de GGZ in Heiloo, toevallig ook de woonplaats van Smappy. Mensen met een beperking leggen, onder de vakkundige leiding van ervaren houtbewerkers, hun ziel en zaligheid in het maken van dit product. 

Ten tweede
Dit educatief houten speelgoed is met de hand gemaakt van West Europees beukenhout. Geen tonnen CO2 uitstoot om tropisch regenwoud hout duizenden kilometers naar Nederland te vervoeren. Nee, gewoon op transport uit buurlanden van Nederland.

GGZ Heiloo Wizzwizz SmappyTen derde
U krijgt levenslange garantie op de producten van WizzWizz! Het speelgoed is van uitstekende kwaliteit, maar als er onverhoopt toch iets stuk gaat, dan zullen we dat onderdeel gewoon kosteloos vervangen.

Wizzwizz boogy Smappy houten speelgoed

WizzWizz, educatief houten constructie speelgoed. Kleurrijk, interessant en duurzaam. Maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Nederlands fabricaat van uitstekende kwaliteit. U krijgt 100% levenslange garantie!

Ook geschikt als kraamkado

Het speelgoed van WizzWizz is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Maar ook de allerkleinsten kunt u blij maken met dit speelgoed en daarom zijn de producten van Wizzwizz ook een ideaal kraamkado. Een baby zal volop genieten van de interessante, vrolijk gekleurde vormen en de flexibele kunststof verbindingen. 

Het bouwen en knutselen met de bouwstenen kent onbeperkte mogelijkheden. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en er alles van maken wat ze willen. Het speelgoed stimuleert de motoriek en werkt rustgevend, juist omdat kinderen zichzelf er helemaal in kunnen verliezen. Daarbij is dit speelgoed gemaakt van beukenhout, waarvan in de therapeutische wereld ook gezegd wordt dat dit kalmerend werkt.

De levertijd van de producten is 1 tot 3 werkdagen, tenzij anders vermeld. De verzendkosten binnen Nederland zijn €4,95 en bij een bestelling boven de €70 betaalt u geen verzendkosten. Verzendkosten naar België zijn €9,95. Gratis verzenden is naar België helaas niet mogelijk.

Bekijk ons aanbod WizzWizz