Verzenden

De producten van Smappy worden met de grootste zorg verzonden. De levertijd van de producten is 1 tot 3 werkdagen, tenzij anders vermeld. De verzendkosten binnen Nederland zijn €2,95 en bij een bestelling boven de €50 betaalt u geen verzendkosten. Verzendkosten naar België zijn €9,95. Gratis verzenden is naar België helaas niet mogelijk.

Als het pakket niet bezorgd kan worden, omdat u bijvoorbeeld abusievelijk een verkeerd adres heeft opgegeven, dan wordt uw bestelling terug gestuurd naar ons of naar de groothandel. Het product kan dan natuurlijk opnieuw toegezonden worden. Voor het retour zenden en het opnieuw opsturen zijn wij helaas genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen. Deze kosten zijn €10.

Retourneren

Je kan je bestelling binnen 14 dagen annuleren en retour zenden aan Smappy. Wanneer wij de bestelling retour hebben ontvangen, in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd zullen we zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag (inclusief eventueel betaalde verzendkosten) terug storten op de rekening of creditcard waarmee de bestelling betaald is. Niet alle producten kunnen geretourneerd worden uit hygiënisch oogpunt. Denk aan onder andere waterfilters, drinkflessen, verpakking voor etenswaren, aangebroken schoonmaakproducten.

De verzendkosten van de retourzending worden door ons vergoed wanneer het product defect is of wanneer wij een verkeerd product hebben geleverd. Als de bestelling niet aan de verwachting voldoet of je toch liever een andere maat of kleur wil hebben, dan zijn de verzendkosten van de retourzending voor eigen rekening.

Wil je een product retourneren of omruilen? Neem dan contact met ons op.

Bewaar altijd het verzendbewijs en track & trace code van de retourzending totdat de retourprocedure helemaal afgerond is.