Tulper drinkflessen

Dat Nederland expert is op watermanagement is wereldwijd bekend. Overal ter wereld worden Nederlandse experts gevraagd mee te denken over irrigatie, dijkbewaking en drinkwater management. Maar we durven ook wel gerust te zeggen dat de mooiste drinkflessen ook in Nederland gemaakt worden. Neem bijvoorbeeld Tulper, een echt Nederlands merk, van een bedrijf met een missie. Namelijk het terugdringen van plastic afval en het schoonmaken van de oceanen. Daarom heeft Tulper prachtige flessen ontworpen die je keer op keer kan hergebruiken. De Tulper drinkflessen zijn overigens niet alleen geschikt voor water, maar ook voor je koffie, thee, smoothies en sapjes.

De Tulper drinkflessen zijn van hoogwaardig recyclebaar materiaal zoals bioplastic en staal. Het is algemeen bekend dat plastic flessen slecht voor het milieu zijn, maar toch worden er jaarlijks nog veel van verkocht. Waarom? Het is relatief duur en slecht voor het milieu. Zeker in Nederland is het drinkwater van goede kwaliteit dus er is niets lekkerder dan gewoon water uit de kraan.

Dus ook een waterfles kopen? Weg met die plastic flessen en draag ook bij, koop een Tulper! Hieronder zie je de Tulper drinkflessen die Smappy in het assortiment heeft. Kies bijvoorbeeld een prachtige Retulp thermosfles gemaakt van bamboo en RVS, met handig theezeefje. Of wat dacht je van de prachtige RVS flessen met oerhollandse afbeeldingen erop? De buitenkant van deze flessen is gemaakt van een mooie rubbere coating, waardoor de fles heerlijk vasthoudt. Deze fles is ook als thermosfles te krijgen.

Aanbieding!
Tulper retulp bamboo thermosfles Smappy
Tulper retulp bamboo thermosfles koffie Smappy
Tulper Retulp Bamboe thermofles 400ml

Prachtige Retulp Bamboe met handige uitneembare theefilter zodat je altijd lekkere, warme thee bij de hand hebt in de koudere maanden. Warme dranken blijven vier uur warm en koude dranken zoals smoothies 6 uur koud. Hij is makkelijk schoon te maken en heeft een handig formaat van 400 ml. Het design is trendy, karakteristiek en natuurlijk.

Zeer milieuvriendelijk en vrij van BPA’s. Dat maakt deze fles hét alternatief voor vervuilende wegwerpbekers en flessen.

niet beoordeeld 34,95 29,95In winkelmand