Smappy op Fairfrog!

Geplaatst in: Nieuws | 0

Smappy is sinds kort ook vindbaar op Fairfrog. Fairfrog is een website waar je allerlei webshops op kan vinden die duurzaamheid belangrijk vinden. Ook Smappy selecteert de producten op een aantal duurzaamheidskenmerken, zoals arbeidsomstandigheden, duurzaamheid van het materiaal, maar ook kwaliteit. Weggooi-producten passen niet in ons assortiment en al onze producten zijn dan ook van uitstekende kwaliteit en gaan jaren mee.

Neem bijvoorbeeld onze tassen van My Paper Bag, de fairtrade tassen uit India. Al heel wat arme gezinnen hebben dankzij dit project een goede baan en inkomen kunnen vinden, waardoor ook zij een menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

houten speelgoed WizzWizz bij SmappyEn dan het speelgoed van Wizzwizz! Onverwoestbaar houten speelgoed, gemaakt van beukenhout uit Europa door mensen met een beperking in de GGZ van Heiloo. Los hiervan staat dit speelgoed garant voor uren en uren speelplezier door de vrolijke kleuren en oneindige mogelijkheden! En gaat er eens wat stuk? Dan krijgt u gewoon een nieuw onderdeel!

Het feit dat we nu opgenomen zijn op Fairfrog is voor ons de bevestiging dat onze focus op duurzaamheid bevestigd wordt! Daar zijn we erg blij mee! Wij zullen ons blijven focussen op duurzame producten, om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld! Doet u ook mee?

Laat een Reactie Achter