Het exclusieve merk SoYoung is nu ook verkrijgbaar in Nederland!

Prachtige, functionele en duurzame tassen voor het moderne gezin, ontworpen in Canada door Catherine SoYoung Choi. Een jonge moeder die opzoek was naar een luiertas die zowel zij als haar man mooi vonden én die ook nog functioneel was. Na lang zoeken besloot ze om zelf een tas te ontwerpen, met als resultaat een prachtige lijn stijlvolle tassen. Tassen die schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit moeiteloos met elkaar combineren.

Na de succesvolle lancering van de luiertassen werd in 2010 de SoYoung lijn uitgebreid met rugtassen, lunchtassen en koelboxen. SoYoung heeft een unieke focus op eenvoud en functionaliteit, waarbij de producten worden gemaakt van natuurlijke materialen. De eenvoudige, maar originele designs bieden een uitstekend alternatief voor de alom bekende kindertassen met drukke patronen en standaard stripfiguren.

Bekijk onze producten:

SoYoung tassen Smappy

"Our mission is to add beauty to everyday moments by elevating the design of essential items"

Duurzaam

De tassen worden gemaakt van natuurlijk linnen, wat de producten een unieke look geeft, maar waarbij duurzaamheid en milieu ook zeker een rol speelt. Er wordt linnen gebruikt wat gemaakt wordt van de vlasplant. De vlasplant is een zeer sterke plant en heeft aanzienlijk minder bestrijdingsmiddelen en meststoffen nodig dan andere vergelijkbare gewassen. Linnen wat van deze plant gemaakt wordt is zeer stevig, waardoor de tassen lang mee gaan. Een ander voordeel is dat het materiaal zeer goed recyclebaar is, waardoor de “footprint” van deze tassen op het milieu minimaal is.

Linnen is fris, schoon en comfortabel. Het is zacht, maar tegelijk ook sterk en duurzaam. Hoe vaker men het gebruikt, hoe zachter en sterker het wordt. Linnen kan 20% van zijn gewicht aan vocht absorberen voordat het zelf vochtig aanvoelt. Daarbij geeft het vocht gemakkelijk af aan de lucht, zodat het fris en droog blijft aanvoelen. De stof is kleurvast, gemakkelijk wasbaar en niet-allergeen.