Welkom op Smappy!

Smappy is een webshop waarop leuke, exclusieve en innovatieve producten te koop zijn. Producten die je in de alledaagse momenten van het leven een glimlach bezorgen. 

houten speelgoed WizzWizz bij Smappy

De producten bij Smappy kennen ook allemaal een bepaalde mate van duurzaamheid. Dat kan zitten in de grondstoffen die gebruikt worden, of de arbeidsomstandigheden van de mensen die de producten maken. Maar ook speelt kwaliteit een rol. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor weggooien een taboe is! Door deze producten te ondersteunen, ondersteunen we een betere wereld, nu en voor later. 

Neem bijvoorbeeld het houten speelgoed van Wizzwizz. De prachtige kleuren en uitdagende bouwstenen zorgen er voor dat uw kinderen er gelijk mee gaan spelen. De houten blokken zijn gemaakt van duurzaam hout uit Europa. Wizzwizz wordt gemaakt door mensen met een beperking in de GGZ in Heiloo, onder deskundige begeleiding van vakmensen. De kwaliteit is zo goed, dat je levenslang garantie krijgt.

koeltas op vakantieOf onze tassen van My Paper Bag, met een mooi duurzaamheidsverhaal. Ons aanbod varieert van tijd tot tijd. Als wij een nieuwe ontdekking doen die we met je willen delen, kan het gebeuren dat we een ander product op onze tijd uit het assortiment nemen. Hou onze website dus goed in de gaten, schrijf je in op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en blijft altijd op de hoogte!

Ontdek ons assortiment: